T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik Türk Telekom Şehit Murat Mertel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Stratejik Planlama Veli Anketi

Önemli Duyuru: Okulumuzun Stratejik Planlama Veli Anketi

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzun geleceği için önemli bir adım atıyoruz ve sizlerin görüşlerini almak istiyoruz. Bu amaçla, okulumuzun stratejik planlamasına yönelik bir veli anketi hazırladık.

Bu anket ile, okulumuzun eğitim ve öğretim faaliyetlerini geliştirmek, daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak ve öğrencilerimizin başarısını artırmak için sizlerin fikirlerini ve önerilerini almak istiyoruz.

Ankete, Ankete Katıl adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketin doldurulması yaklaşık 10 dakika sürecektir. Anket tamamıyla anonim olup, sadece istatistiksel amaçlar için kullanılacaktır.

Katılımınız okulumuz için çok önemlidir. Bu nedenle, sizleri anketimize katılmaya ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Ankete Katılmak için Tıklayınız.

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 23:04 - Görüntülenme: 29