T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik Türk Telekom Şehit Murat Mertel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Tekder İstanbul Şubesinin Meslek Liselerine yönelik yapılan 1 Fikir 1 Proje yarışmasında Fikir Yarışması kategorisinde 2. Olan öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

May

"BEN DE VARIM"  projesi kapsamında "Meslek Lisesi Öğrencileri Kardeşleriyle Buluşuyor" etkinliği yapan öğrencilerimiz,  okulumuzu tanıtmak amacıyla Pendik Faruk Demirbağ Ortaokulu' nda Güvenli İnternet Kullanımı konusunda bilgilendirme yaparak, pano hazırlayıp afişler astılar.  Emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Çocuklarımızın psiko-sosyal gelişimi ve akademik başarısı açısından büyük önem arz eden 2. dönem veli toplantımızı yaptık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Sehitler Haftasında okulumuza ismi verilen 15 Temmuz Şehidimiz Şehit Murat MERTEL in Karacaahmet Mezarlğında bulunan mezarını ögrencilerimiz ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Abdülmeeid ÖZTÜRK ile birlikte Degerler Egitimi kapsamında ziyaret etik.

Kahraman Şehitlerimize Allah' tan Rahmet Dilyorum.

Vetan size minnettar.

Nis

"TÜRKİYE YÜZYILI" nın inşasında söz sahibi olacak aranan elemanlar yetiştirmek Vizyonuyla çıktığımız bu kutsal yolculukta bizi hedeflerimize ulaştıracak ilk

etkinliğimizin konuğu Yazılım dünyasının ünlü CTO 'su Orhan DOĞAN oldu. Kendisine bu keyifli ve bilgi dolu seminer için teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe münazara elemelerinde okulumuzu temsil eden sevgili öğrencilerimiz Enes Arda Güney'i,Maya Dawodu'u,Mert Genç'i ve Eyüp Ensar Eryılmaz'ı tebrik ediyoruz.Öğerencilerimizi hazırlayan ve organize eden Edebiyat Öğretmenlerimiz Ali Cahit Akdoğan  ve Havva AYVAZ ÇİL 'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Bu ayın sınıfı, sınıfın temizliği, sınıfın genel olarak davranış ve tutumları ile 12AKD sınıfı oldu. 12AKD sınıfımızı tebrik ederiz.

Bu ayın öğrencisi, akademik başarısı, liderlik vasıfları, örnek davranışları ve tutumlarıyla 11ATP sınıfından  Ömer Faruk YİTİK oldu. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Kitapların gölgesinde büyütemediğimiz bir nesli, silahların gölgesinde yasamaktan kurtaramayız.

Kütüphaneler Haftası kapsamında Pendik Türk Telekom  Şehit Murat Mertel MTAL olarak tüm okulda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Nis

İBB Zabita müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Bilinçli Tüketici eğitimi verildi. Bu  faydalı eğitim için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri okulumuzda yapılan törenle  gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz satranç kulübünün organize ettiği 12 ocakta başlayan  okul satranç turnuvası 56 öğrencinin katılımı ile 16 şubatta tamamlandı. Turnuvayı 9atp sınıfından Salih Hamza Seydan şampiyon olarak tamamladı. Ayrıca bu turnuva sonucunda okul satranç takımı seçilmiş olup, okul satranç takımı önümüzdeki günlerde ilimizde yapılacak turnuvalara katılım sağlayacaktır.

Mrt

Okulumuz gezi kulübü danışman öğretmenleri Erman Şahinkaya ve Özge Karatuna ile birlikte öğrencilerimiz Aydos ormanında çevre temizliği etkinliği yaptı. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Pendik Belediyesi işbirliği ile 12. Sınıf öğrencilerimiz Gençlik Kampına gittiler. Kampta sabah kahvaltının ardından okçuluk eğitimi alan gençlerimiz gün boyu çeşitli aktivitelerle gün boyu eğlendiler.

Mrt

12. Sınıf rehber öğretmenlerimizden Erman Şahinkaya ve Özge Karatuna deneme sınavı sonrası öğrencilerimizle birlikte çiğ köfte partisi verdi.

Mrt

Öğrencilerimizi üniversite sınalarına hazırlamak üzere başladığımız deneme sınavları devam ediyor. Her hafta yapılan deneme sınavları ile başarı odaklı bir yıl geçiren öğrencilerimiz sınavlara hazırlıkta hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.