T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik Türk Telekom Şehit Murat Mertel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Milli Eğitim Genel Müdürlüğünce hazırlanan 53 kitap ve yaklaşık 500 videodan oluşan "Aile Eğitimi Kitap Seti’nin ilki olan "Zihin Yetersizliği Aile Eğitimi Kitap Seti"nin Bakanlığımızın web sayfası ve EBA platformunda  yayımlanmıştır.

Kitap Setine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Değerli velimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantımızı 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 11:00’de okulumuzda yapacağız.

Toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Nis

II. Dönem II. Ortak Sınav Takvimi Yayınlanmıştır.

Sınav takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

“Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı 100 Eseri” albümü oluşturulmuş ve Millî Eğitim Bakanlığı Yüzüncü Yıl Galerisinde yayımlanmıştır. Örnek ve öncü misyonumuz lider ülke Türkiye vizyonu ile Türkiye Yüzyılı'nın haklı başarılarını temsil eden büyük ve özgün çalışmalar başta öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere bu suretle toplu olarak milletimizin bilgisine ve istifadesine sunulmuştur.  “Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı 100 Eseri” albümüne ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında açılacak olan Geleceğin Yazarları Öğrenci Eğitimleri programı için dijital ortam üzerinden başvurular alınmaya başlanmıştır. Başvuruların 07.04.2024 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Nis

Velik Akademilerinde bu hafta Sakin ELÇİÇEK hocamız tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Önemli Duyuru: Okulumuzun Stratejik Planlama Veli Anketi

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Aylık Aile Eğitim Bülteni İçin Tıklayınız.

Şbt

Okul geneli uygulanacak ortak sınavlarda il sınıf/alan zümreleri ve İstanbul Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan konu soru dağılım tabloları kullanılacaktır. Soru dağılım tabloları için TIKLAYINIZ.

Şbt

Kıymetli velilerimize yönelik 21.02.2024 çarşamba günü saat 11:30 da okulumuz Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Azize ÇETİNSOY CENGİZ tarafından OKUMA KÜLTÜRÜ semineri verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları 6-16 Şubat 2024 Tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

12.sınıf Beklemeli durumunda olup veya devamsızlığı olup sınavlara katılamayan öğrencilerimizin girmek istedikleri Sorumluluk Sınavı için 26 Ocak'a kadar okula başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

Ock

Aşağıdaki genelgede belirtilen şartlara durumu uygun olan öğrencilerimizin kayıtları 31/01/2024 - 05/02/2024 tarihleri arasında açık liseye yapilabilecektir.

Kayıt yenileme aktif öğrenciler için 31/01/2024 - 05/02/2024 tarihleri arasında, ilk defa kayıt yaptıracaklar 27/12/2023 - 22/01/2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilirler.

1.Dönem 1.Sınav Ortak Sınav Takvimi ve Sınıf Programları.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ders programı ektedir.